top of page

BARA VARA-dag

Välkommen på en BARA VARA-dag! En dag helt för dig där du får möjlighet att sakta ner på tempot, fylla på med energi och rå om dig själv lite extra.

Vi möts på vackra Ekelunda gård, utanför Höör och inleder med en gemensam frukost i den rogivande miljön med sjöar, skogar och ängar med betande får. Därefter får du prova på skogsbad följt av en lunch helt i tystnad där dina egna tankar och känslor får utrymme att flöda fritt.

Efter lunch bekantar vi oss med en tallriksmodell för välmående och utforskar hur vi med hjälp av den kan skapa balans och harmoni i våra liv.

Därefter samlas vi för att dela tankar och reflektioner som kommit upp under dagen för att sedan avsluta med en guidad meditation under vajande trädkronor ackompanjerade av vindens sus och fåglarnas kvittrande.

DATUM: Efter förfrågan

 

TID: kl. 9-15

PLATS: Ekelunda gård, ca 15km utanför Höör (www.ekelunda.se)

PRIS: 1295:- inkl frukost och enklare lunch

ANMÄLAN: Maila hanna@kravallapa.se eller info@kallarbacken.nu för att reservera din plats eller om du har frågor.

ÖVRIGT: Eftersom vi kommer att vara utomhus är det kläder efter väder som gäller. Ta gärna med en filt eller liggerunderlag och en anteckningsbok om du vill notera något under dagen.

VILKA ÄR VI?

MARIANNE LARSSON, KÄLLARBACKEN
Marianne är utbildad inom Landskapsvetenskap, affärsmannaskap, diplomerad samtalscoach samt Nonviolent communication – empatisk kommunikation. Utöver detta har Marianne drygt 10 års arbetslivserfarenhet som naturvägledare, projektledare, samordnare, rekreationskonsult samt affärsområdeschef inom skogens sociala värden.

HANNA SVENSSON, KRAVALLAPA
Hanna Svensson är diplomerad coach & mindfulnessinsstruktör. Sedan 2014 driver hon Kravallapa med fokus på hållbart ledarskap och personlig utveckling. Hanna äger även Ekelunda gård där hon bor tillsammans med sin familj och lever sitt drömliv som månskensbonde.

SAGT OM BARA VARA-DAGEN

”BARA VARA-dagen gav mig, som inte ens tycker att en spabehandling är avkopplande utan endast funderar på när den är slut och jag kan göra x, y och z, ett uppvaknande och insikt hur det är att varva ner och vara totalt avslappnad.”

- Anna D

Min samarbetspartner Hanna på Kravallapa kontaktade en av deltagarna, Anna Dahlqvist, för att höra hur hon upplevt BARA VARA-dagen, här kommer deras samtal.

Jag (Hanna Andersson) är alltid nyfiken på att höra hur deltagarna upplever våra arrangemang så att jag kan förbättra och utveckla mina koncept. Så jag hörde av mig till Anna Dahlqvist, som deltog på BARA VARA-dagen 25-juni, för att ställa några frågor kring vad hon tyckte om dagen. Här kommer hennes svar.

VAD HADE DU FÖR FÖRVÄNTNINGAR PÅ BARA VARA-DAGEN?

Jag kände att jag ville få hjälp med att vara i nuet, varva ner och få verktyg för hur jag balanserar min vardag.

HUR VAR DIN UPPLEVELSE AV BARA VARA-DAGEN?

BARA VARA-dagen gav mig, som inte ens tycker att en spabehandling är avkopplande utan endast funderar på när den är slut och jag kan göra x, y och z, ett uppvaknande och insikt hur det är att varva ner och vara totalt avslappnad.

VAR DET NÅGON SÄRSKILD DEL AV BARA VARA-DAGEN SOM TILLTALADE DIG LITE EXTRA?

Jag gillade de tysta skogbads-promenaderna där jag kunde hämta mitt lugn i min egen takt samt den teoretiska delen av dagen som konkretiserade och gav mig verktyg för att påverka mitt välmående.

SKULLE DU REKOMMENDERA NÅGON ANNAN ATT DELTA PÅ EN BARA VARA-DAG I FRAMTIDEN?

Absolut! Här skapas en oas av harmoni där varje individ får skapa sin egen upplevelse. Oavsett utgångsläget med vardag, personlighet, utmaningar, möjligheter och livssituation tror jag att alla deltagare landar i nya insikter och i ett välbehagligt lugn. Naturen i sig är storslagen och sprider ett fantastiskt välbehag. Jag rekommenderar alla att testa ”BARA VARA” det var en fantastisk upplevelse!

IMG_9362.jpg
IMG_9650.jpg
IMG_9161.jpg
IMG_9623.jpg
20190625_123918.jpg
bottom of page