SAMARBETSPARTNERS

Kravallapa:

Kravallapa och Källarbacken fann varandra via LinkedIn och inom bara två månader hade de planerat samarbeten för flera år framåt. Ett väldigt lyckat samarbete där hälsa, välmående i naturen, ärlighet, rakhet och samarbetsförmåga är väldigt viktiga komponenter för båda.

De samarbetar i projekten:

  • BARA VARA – dag

  • På NATURLIGTVIS

https://kravallapa.se

Mindandart:

Vi hittade varandra på en vandring i Andalusiens berg. Samtalet bara började och fortsätter än. Vi har många erfarenheter som tangerar och också en vilja att komma vidare i livet, att inte fastna i något som inte känns bra utan att fokusera på det som ger mening. Vi har olika erfarenheter, men det är ändå så mycket som förenar. Tänk vad livet kan vara fantastiskt!

Samarbetsprojekt:

  • En kväll i stillhet

  • Mindfull vandring

http://www.mindandart.com

Fjorgyn Odlingar&Trädgårdskök:

Att följa en ingivelse är inte att förringa. En söndag i maj 2019 var det just det som hände. Källarbacken fick en förfrågan om att följa med som sällskap på ett event i ”Vad är ett hållbart jordbruk” som hölls av Sambruket i Sösdala bygden och där fanns Karin Johansson som driver Fjorgyn odlingar och trädgårdskök, ett samtal inleddes och på den vägen är det. Karins syn på miljö, närproducerad och ekologisk mat samt hälsa och välmående allt i samklang med vartannat delas utav Källarbacken och är den gemensamma nämnaren.

Matpaket som erbjuds i Källarbackens event kommer från Fjorgyn Odlingar&Trädgårdskök

http://fjorgyn.se

Brizanatur:

Katarina, Katta, Månsson hängiven o proffsig illustratör driver företaget Brizanatur. Källarbackens Marianne och Katta känner varandra sedan många år tillbaka, deras vänskap började som kolleger hos Skogssällskapet. De arbetade tillsammans i olika projekt te.x produktion av Skåneledens fem kartfoldrar, de ingick båda i grafiska gruppen (GG). Detta kollegiala samarbete övergick till en nära vänskap. Att just Katta och Brizanatur fick frågan om att skapa Källarbackens profil, logga, typsnitt, bild- och textredigeringar var inte alls konstigt – Källarbacken kan varmt rekommendera Brizanatur. 

Tack Katta för ditt oerhörda tålamod och engagemang!

www.brizanatur.se

www.illustratorcentrum.se/portfolio/katarina-mansson

Snabbwebb:

Att skapa en hemsida inser jag nu kräver tålamod, engagemang och massa kunskap. Just dessa komponenter besitter Nibras Abdullah och jag är oerhört tacksam för att Källarbacken följde rådet från Nyföretagarcentrum, Hässleholm, att anlita Snabbwebb för detta uppdrag. Nibras är även ärlig och räds inte att säga ifrån när Källarbackens idéer blir lite för tokiga.

Tack Nibras och Snabbwebb för ett mycket proffsigt bemötande!

www.snabbwebb.com