top of page

REFERENSER

"Under mina fem coaching träffar fokuserade vi på min jobbsituation, skulle jag byta arbetsplats, yrkesbana, stanna kvar eller vad ville jag? Det var skönt och bra att få fokusera bara på mig och få hjälp i en svår situation. Coachingen gav mig fler verktyg att jobba med än vad jag förväntade mig, jag har fått ett bättre fokus och bejakar mina känslor på nya sätt. Jag upplevde Marianne som en lugn person och hon var lätt att förstå. Efter mina fem träffar hade jag kommit fram till mitt beslut och det landade mycket bra i mig.

Jag kan varmt rekommendera Källarbacken och Marianne som samtalscoach."

- Maria Svärd

"Marianne på Källarbacken har varit min coach och vi har träffats fem gånger. Jag har fått med mig enkla men bra metoder som jag även kommer att använda i andra situationer. Det har hjälpt mig att stanna upp och förstå att jag klarar nå dit jag vill med ganska enkla medel. Jag upplevde Marianne som en lugn och harmonisk person som jag lätt fått förtroende för.

Jag är supernöjd!"

- Anonym

"Jag är mycket nöjd med mina coachtimmar hos Källarbacken och Marianne. Det gav mer än jag förväntade mig, speciellt bra var det att mötas utomhus, i sköna omgivningar."

- Frida Bushnell

"När vi började röra oss in i skogen var det som en stor tyngd försvann från mig, en lättnad infann sig."

- Skogsbadsdeltagare

"Jag har ADHD och har sökt tystnad för mitt huvud på många olika sätt genom åren men aldrig hittat det förens idag. Att få tyst i huvudet och känna ett lugn inombords var helt magiskt."

- Skogsbadsdeltagare

"Så här har jag aldrig upplevt skogen, jag är ändå dryga 70 år och fd scout, så jag har varit mycket i skogen. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sitta stilla så länge men det var inga problem, jag hade så mycket att vila blicken på och att få studera en snigel så ingående var fint."

- Kvinna drygt 70 år - skogsbadsdeltagare

"Att få uppleva solens strilande genom lövverket var otroligt fint – nästan magiskt, på något vis."

- Skogsbadsdeltagare

Klicka på respektive rubrik för att ta del av ytterligare referenser:

bottom of page