top of page

PÅ NATURLIGT VIS

EN KNUFF I RÄTT RIKTNING FÖR EGENFÖRETAGARE SOM VILL UTVECKLAS I SAMKLANG MED NATUREN

Ett samarbete mellan Källarbacken och Kravallapa.

Utveckla dig själv och ditt företag tillsammans med oss och naturen:

Vi som driver På Naturligt Vis är Marianne Larsson från Källarbacken och Hanna Svensson från Kravallapa. Vår gemensamma nämnare är att vi gillar att göra affärer och att vi brinner för hälsa och välmående med hjälp av naturen.

Eftersom vi själva är egenföretagare så vet vi att det kan vara både stressigt, frustrerande och ensamt emellanåt. Vi vet också, av egen erfarenhet, hur viktigt det är att må bra för att det ska gå bra. Därför erbjuder vi dig nu en unik möjlighet att inspireras, utmanas och lära av likasinnade samtidigt som du stannar upp, reflekterar och rår om dig själv lite extra med hjälp av naturens helande kraft. Vi är övertygade om att det kommer göra susen för både ditt företagande och dig själv.

På Naturligt Vis håller till på Ekelunda gård, strax utanför Höör, som med sina egna vackra sjöar, skog och helt avskilt läge erbjuder en stressfri tillvaro och utrymme för tankarna att flöda fritt.

Hur går det till?

Vi på Naturligt Vis vill ge dig som egenföretagare en knuff i rätt riktning och kommer därför att kvartalsvis erbjuda träffar där vi varje gång har ett tema som handlar om att utveckla dig själv eller ditt företag. Vi kommer övervägande att vara ute i naturen eftersom vi vet hur välgörande det är för vår hälsa och vårt välmående. Naturen har dessutom vetenskapligt bevisad positiv effekt på både din kreativitet och din strategiska förmåga.

Som exempel kommer du att få prova på skogsbad, walk-and-talk ackompanjerad av fågelkvitter och affärsutveckling under bar himmel. Du väljer själv om du vill delta på en enstaka träff eller om du hänger med oss under hela året.

PLANERADE TRÄFFAR

Efter förfrågan.

ANMÄLAN

Du anmäler genom att maila hanna@kravallapa.se eller info@kallarbacken.nu.

Din anmälan är bindande från det vi erhållit din betalning via Swish

123-4344248. Glöm inte att ange ditt fullständiga namn. Arrangören förbehåller sig rätten ställa in vid för få deltagare. 

AGENDA

9:00-10:00 Frukost och nätverkande
10:00-12:00 Workshop 1
12:00-13:00 Lunch i tystnad 
13:00-14:00 Workshop 2
14:00-15:00 Delning och avslutande reflektion

ÖVRIG INFORMATION

Ta gärna med anteckningsblock så att du har möjlighet att anteckna under dagen. Eftersom vi i stort sett uteslutande kommer att vara utomhus är det kläder efter väder som gäller. Ett sittunderlag kan vara praktiskt att ha med sig och en ryggsäck att bära dina saker i eftersom vi kommer att förflytta oss under dagen. Det finns möjlighet att låsa in värdesaker.

VILKA ÄR VI?

På Naturligt Vis är ett samarbete mellan Källarbacken och Kravallapa. Den gemensamma nämnaren hittade vi i vårt engagemang för hälsa och välmående i naturen.

Källarbacken drivs av Marianne Larsson, utbildad inom Landskapsvetenskap, affärsmannaskap, diplomerad samtalscoach samt Nonviolent communication – empatisk kommunikation. Utöver detta har Marianne drygt 10 års arbetslivserfarenhet som naturvägledare, projektledare, samordnare, rekreationskonsult samt affärsområdeschef inom skogens sociala värden.

Kravallapa drivs av Hanna Svensson, diplomerad mindfulnessinstruktör och expert inom hållbart ledarskap och personlig utveckling. Hanna har mer än 15 års erfarenhet som företagsledare och har drivit eget företag sedan 2014. Sedan 2019 är hon med på Handelskammarens 100-lista som syftar till att öka kompetens och mångfald i sydsvenska styrelser. Hanna äger även Ekelunda gård där hon bor tillsammans med sin familj och lever sitt drömliv som månskensbonde.

Läs mer om Kravallapa. Läs mer om Kallarbacken.

IMG_9573.jpg
20190624_145030.jpg
20190624_151234.jpg
IMG_9559.jpg
bottom of page