top of page

Sinnesupplevelser på djupet

Se – lyssna – känn – smaka – lukta

 

Lär känna dina fem sinnen och få med dig kunskap om hur du kan använda naturen för återhämtning och avstressning. På samma gång ökar du förutsättningarna för ett starkare immunförsvar, hälsosamma blodtrycksnivåer och välbefinnande. Du stimulerar din kreativitet, kan lättare sortera dina tankar och får lättare att fatta beslut. Och på köpet får du en härlig upplevelse i naturen.

Vi som erbjuder detta och som guidar dig igenom dagens sinnesupplevelser är Fjorgyn, representerat av Karin Johansson, och Källarbacken, representerat av Marianne Larsson.

Karin lagar mat på plats i naturen av egenodlade grönsaker, lokalproducerade produkter och växter från naturen.

Marianne guidar dig genom skogen och hjälper dig att öppna sinnena och ta emot naturens hälsofrämjande egenskaper.

 

Dagens upplägg:

Vi samlas vid Jungfrufallets parkeringsplats på Nävlingeåsen, där Marianne välkomnar och tar dig genom skogen på slingrande stigar fram till det natursköna Jungfrufallet. Under en sakta promenad kommer vi att stanna upp för att lyssna, se, känna och dofta – vi öppnar våra sinnen.

När vi anländer till Jungfrufallet välkomnas du med avsmakning av olika slags kombucha, en probiotisk dryck med tvåtusenåriga traditioner. Till den serveras hälsosamma snacks.  Medan lunchen tillagas läser Marianne sägnen om Jungfrufallet och du får tillfälle till att undersöka den vackra platsen. Lunchen, som beretts över öppen eld, samt kaka och kaffe/te serveras innan du guidas tillbaka till mötesplatsen av Marianne.

Planerade träffar:

På begäran.

Tänk på att ta kläder efter väder, gärna stabila och bekväma skor och en varm tröja att ta på när vi sitter stilla.

Glöm inte ett sittunderlag eller liggunderlag.

Pris: 795 kr

Varmt välkomna önskar Karin och Marianne

Vill du veta mer om Fjorgyn besök gärna http://fjorgyn.se/

 

Anmäl dig här:

20190820_135556.jpg
20190820_140741.jpg
bottom of page